Featured Video Play Icon
03/10 2016

Fra karriereprogram til Key Account Manager

Som tidligere proffbokser på elitenivå er Matilda Nerèn over gjennomsnittet interessert i trening og helse. Hennes første jobb i Norge fikk hun gjennom ManpowerGroup Solutions i 2012. Siden den gang har hun steget imponerende raskt i gradene innenfor norsk treningsbransje.

Nåværende stilling: Key Account Manager i SATS ELIXIA
For svenske Matilda ble karriereprogrammet til ManpowerGroup Solutions en viktig inngangsport til det norske arbeidsmarkedet. I dag har 23-åringen en viktig rolle innenfor SATS ELIXIAs virksomhet og ansvar for egen bedriftskundeportefølje.

Veien til Norge
Mens Matilda gikk på videregående drev hun med proffboksing på elitenivå, og var blant annet en del av Sveriges kvinnelandslag.

– Siden jeg alltid har vært over gjennomsnittet interessert i trening var det nok få som ble overrasket da jeg noen år senere valgte å utdanne meg innenfor personlig trening.

Karriereprogram
I 2012 flyttet Matilda til Oslo på jakt etter nye utfordringer. Og det tok ikke lang tid før hun kom i kontakt med Manpower.

Jeg så en annonse hvor dere søkte selgere for treningskjeden SATS. Jeg tenkte at dette var en stilling som ville være midt i blinken for meg og tok kontakt.

Matilda ble tatt opp i ManpowerGroup Solutions karriereprogram og ansatt i et av salgsteamene til SATS Elixia. Og med hard og målrettet jobbing oppnådde hun svært gode eksamensresultater.

– Utdannelsen og salgserfaringen jeg fikk gjennom ManpowerGroup Solutions` karriereprogram og arbeidet for SATS Elixia, har vært helt avgjørende for både personlige utvikling og karrieren min. Du må jobbe hardt for å nå målene dine og være villig til å legge ned mye tid. Samtidig lærer du å håndtere både gode prestasjoner og motgang.  Et godt støtteapparat er helt avgjørende, og under hele karriereprogrammet fikk jeg oppfølging av en profesjonell coach som hjalp meg å avklare hva de var, og å nå de målsetningene jeg satte meg.

Karriereutvikling
Etter avlagt eksamen ble Matilda tilbudt en midlertidig stilling som Account Mananger hos SATS Elixia. Sommeren 2015 ble hun forfremmet, og jobber idag som Key Account Manager i SATS ELIXIA.

– Jeg føler virkelig at jeg er på rett sted! Ved å finne gode løsninger som legger til rette for at bedrifters ansatte skal ha en mest mulig aktiv hverdag, får jeg samtidig hjelpe folk til en sunnere hverdag.

Hvilke fordeler ser du ved å jobbe gjennom ManpowerGroup og delta i karriereprogrammet?
– Gjennom karriereprogrammet til ManpowerGroup Solutions har jeg fått vanvittig gode utviklingsmuligheter. At jeg kunne starte med privatsalg og deretter få muligheten til å klatre innad i bedriften, kan jeg takke Manpower for!

– ManpowerGroup Solutions har satset på meg fra første dag og gitt meg muligheten til å utvikle meg. I perioden jeg var ansatt gjennom dere, opplevde jeg Manpower som både en trygg arbeidsgiver og som en viktig støttespiller. Jeg er en helt annen person enn jeg var for tre år siden. Jeg har lært hvordan jeg skal håndtere uvante situasjoner, å planlegge hverdagen på en strukturert måte og å arbeide målrettet. Jeg er utrolig takknemlig for muligheten og for at ManpowerGroup Solutions faktisk ville bruke tid og energi på å se meg lykkes i arbeidslivet!