Om oss

På salgskarriere.no finner du karrieremuligheter og informasjon om salg. Vi har et unikt karriereprogram innen salg, hvor du jobber ute hos våre kunder, men er fast ansatt hos oss og på den måten får trygge rammer. Karriereprogrammet er utviklet i samarbeid med Right Management, ManpowerGroups globale karriereeksperter. De utvikler skreddersydde løsninger som hjelper arbeidstakere å gjøre mest mulig ut av potensialet sitt og, når det er nødvendig, over i jobb hos ny arbeidsgiver. Med fokus på organisasjonens effektivitet, individuell utvikling og karriereplanlegging, hjelper de mennesker og selskaper å lykkes.

ManpowerGroup Solutions, som står bak salgskarriere.no, er et verdensomspennende forretningsområde innenfor ManpowerGroup med hovedfokus på outsourcing av tjenester. Vi i salgskarriere.no spesialiserer oss på salgsstillinger og hvordan du effektivt bygger karriere, enten ved hjelp av eller innenfor salg.

ManpowerGroup er verdensledende i å finne riktig bemanningsløsninger, basert på menneskers potensiale og bedrifters ambisjoner. På denne måten skaper vi ”Innovative Workforce Solutions”.

ManpowerGroup hjelper både små og store bedrifter i alle bransjer under varemerkene: ManpowerGroup Solutions, Experis, Manpower, Right Management og Workshop Bemanning.