Våre ansatte

Ketil Z. Risberg
Business Development Director, ManpowerGroup Solutions

Risberg, Ketil-web

Ketil er mannen bak karriereprogrammene. Han startet sin karriere i et nasjonalt salgsteam for Netcom som reiste rundt i hele Norge og solgte mobiltelefoner på døren til intetanende nordmenn. Deretter videre til en salgsrolle i reklamebransjen, studier på NMH/BI og oppbygging av salgsorganisasjoner for selskaper som Nokia, Panasonic, VG mm.

Ketil startet i ManpowerGroup i 2012 og har de siste to årene jobbet med å bygge opp karriereprogrammer for mennesker i starten av sin karriere. Programmene tar utgangspunkt i hva slags oppgaver den enkelte liker å jobbe med, karriereønsker og karrieremål. Deretter handler det om å identifisere stegene på vei mot målet.

Ketil er opptatt av atferdsendring. Hvis man skal bli bedre på noe, må man faktisk endre måten man gjør ting på. Endring gjør vondt og de fleste av oss trenger tett oppfølging og profesjonell bistand for å få det til. Karriereprogrammene til ManpowerGroup Solutions er bygget opp for å hjelpe folk til å endre seg og bli bedre.

 

 

Asseline Benjaminson Grindheim
Teamleder, ManpowerGroup Solutions

Grindheim Asseline-web

Asseline har en bachelor i arbeids- og organisasjonpsykologi fra UiB og master i ledelse og organisasjonspsykologi fra Handelshøyskolen BI. Hun startet sin karriere som Trainee i ManpowerGroup og har rekruttert mange flotte kandidater til bank- og finansbransjen til hele Norge. Etter en rullering i traineeprogrammet ble hun fast ansatt i ManpowerGroup Solutions og har ansvar for faste rekrutteringer og er prosjektleder for våre karriereprogram. Her jobber hun bak kulissene og sørger for at all kommunikasjon mellom coacher og deltakere går som smurt.

Asseline har i mange år jobbet i servicebransjen, og hun er opptatt av å gi det lille ekstra til både kunder og kandidater slik at alle som er i kontakt med oss skal sitte igjen med følelsen av å bli sett og ivaretatt. Har du jobbet noen år med salg og er interessert i ta ditt neste karrièresteg, kontakt gjerne Asseline på e-post: asseline.grindheim@manpowergroupsolutions.no.

 

 

Johanna Kling
Talent & Sourcing Specialist, ManpowerGroup Solutions

Kling Johanna-web

Johanna har lang erfaring innen salg og service. Hun er utdannet med en bachelor i HR og personalledelse, og gikk ut som en av de 10 beste studentene på Høyskolen Kristiania kull 2013-2016. Johanna er opptatt av rettferdige og objektive rekrutteringsprosesser hvor alle stiller likt uansett bakgrunn. Det å levere over forventning både til kandidater og kunder, og å se den enkeltes potensiale er noe hun streber etter hver dag.

 

Hovedoppgavene til Johanna er annonsering, screening og kartlegging av kandidater. Hun jobber også med search i interne og eksterne kanaler, og er konstant på jakt etter spennende profiler til poolen av blivende salgstalenter. Hun er også hovedansvarlig for jobbportalen www.salgskarriere.no som skal gi nyttig informasjon ut til kandidater som vurderer en karrière med salg som fundament. Ta gjerne kontakt med Johanna på e-post: johanna.kling@manpowergroupsolutions.no for en prat om muligheter innen salg og om karriereprogrammene våre.