Våre samarbeidspartnere


SATS ELIXIA

Norden største treningssenterkjede jobber hardt for at medarbeidere skal utvikle seg og trives i jobben sin – Vi legger til rette for at du skal lykkes med en karriere hos oss.

Arbeidsplass og kultur
Kunnskap, energi og stort engasjement er egenskaper som verdsettes hos oss. Vi konkurrerer mot og utfordrer hverandre, men vi glemmer aldri å anerkjenne hverandres prestasjoner. Denne lekne tilnærmingen gjør jobben vår motiverende og spennende. Det å konkurrere er morsomt og er med på å utvikle oss. Vi streber etter å skape lønnsomhet, og vi jobber hardt for at medarbeiderne våre skal kunne utvikle seg og trives i jobben.

Karriere
I et samarbeid med ManpowerGroup Solutions har vi utviklet et karriereprogram med utgangspunkt i å bli god på salg og kommunikasjon. Vi bruker dette som en pipeline inn til andre stillinger hos oss.

Vi ser etter mennesker med engasjement og energi som har lyst til å bygge en karriere innenfor salg eller andre relaterte roller hos oss. Blir du god på salg vil det åpne seg muligheter hos oss eller hos andre.

Hva lærer du deg hos oss?
I våre programmer lærer du deg en behovsorientert samtaleteknikk som er viktig i alle jobber, du lærer tekniker for å håndterer motgang og vanskelige situasjoner og man får nyttig kunnskap, erfaring og trening i det å utvikle seg selv og tilpasse seg nye utfordringer

Etter programmet er det innsatsen til den enkelte som avgjør hvilke muligheter som åpner seg, men hvis du har gitt full innsats i disse månedene vil du raskt være på vei videre i din karriere. Noen av våre karrieresteg krever sertifiseringer og eller studier, men det er en dialog vi etablerer sammen, slik at vi kan legge opp et fornuftig løp for din utvikling og videre karriere. Det hele starter med å lykkes i din nåværende jobb.  Du fokuserer på din utvikling, så hjelper vi deg med din videre karriere

Naturlige karriereveier hos oss:

  • Teamleder på salgsteam
  • Salg og serviceansvarlig på treningssenter
  • Bedriftssalg
  • Personlig trener – krever sertifisering i tillegg
  • Salg og service medarbeider på senter
  • Assisterende senterleder
  • Senterleder